Fotosoutěž

17.03.2013 12:40

Občanské sdružení PARTNERSTVÍ  Radouň -  Rüeggisberg , za  podpory obcí v regionu vyhlašuje  celoroční  FOTOSOUTĚŽ

pro místní fotografy za účelem získání zajímavých snímků, které budou nadále použity pro připravovanou putovní výstavu ve švýcarské partnerské obci Rüeggisberg. Smyslem výstavy je ukázat občanům Rüeggisbergu v uceleném  pásmu  život Radouňáků, jejich zábavu, práci, odpočinek a zároveň s tím ukázat krásy přírody, která nás tady obklopuje za celý rok. Téma fotosoutěže tedy není přímo určeno, ale fotografie  by se měly týkat všech oblastí života místního v regionu (práce, zábava, příroda, zajímavosti, práce a výsledky jednotlivých spolků a zájmových sdružení, ostatní nespecifikované záběry /domy, lidé, zvířata, zajímavosti a kuriozity) . Všechny snímky budou vystaveny v jednotlivých obcích na výstavách, které budou umístěny po dohodě s vedením jednotlivých obcí na přístupných místech /sály pohostinství nebo jednací místnosti OU/ a formou ankety mezi návštěvníky výstav v jednotlivých obcích budou vybrány snímky pro výstavu v partnerské obci Rüeggisbergu.

            Pro autory  vítězných snímků  jsou připraveny  hodnotné ceny. Autor nejlepší fotografie (s nejvyšším počtem hlasů) se může těšit na několikadenní zájezd do Švýcarského Rüeggisbergu a uveřejnění fotografie na titulní stránce připravovaného kalendáře, případně i v regionálním tisku.

            Fotografie by měly mít minimální rozlišení 1600 x 1200 px, orientovány mohou být na  výšku i šířku. Velikost fotografie není omezena. Každý autor může předat maximálně 20 fotografií. Fotografie lze zasílat průběžně na e-mail fotosoutezradoune@seznam.cz, nebo odevzdat na označených CD či DVD na jednotlivých obecních úřadech. Současně s předáním fotografií je nutné uvést kontaktní údaje na autora. Předáním fotografií  souhlasí  účastník soutěže se soutěžními podmínkami (které budou k dispozici na jednotlivých obecních úřadech, v sídle a na webu občanského sdružení). Uzávěrka soutěže je 15.1.2014. Vyhodnocení proběhne v následujících měsících formou hlasování. Veškeré fotografie budou také průběžně  uveřejňovány na  facebooku a webových stránkách sdružení. 

            Budeme se těšit na Vaše záběry viděné přes fotoaparát a pevně věříme, že budeme moci v naší partnerské obci Rüeggisberg ve Švýcarsku ukázat takový život ,jaký zde žijeme se všemi klady i nedostatky.

            Nebojte se, nestyďte se a foťte, foťte, foťte, foťte, foťte, foťte, foťte to, co si myslíte, že je v našem Radouňském regionu zajímavé.